Leveransvillkor

När du handlar hos oss ingår alltid moms i det angivna priset, frakt tillkommer på beställningar under 500kr. Vi levererar alla produkter och tillbehör kostnadsfritt inom Sverige, i samarbete med  främst DHL, men även andra aktörer som Posten och Schenker.

Speditorer

Leveranstiden är normalt ca 2–7 arbetsdagar, beroende på om produkten finns på vårt centrallager eller om den beställs på begäran direkt från leverantörens lager. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, om vi till exempel får vänta på leverans från leverantören. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Större produkter

Större produkter levereras normalt sätt med DHL  hela Sverige. När produkten/produkterna har anlänt till DHL aviseras du per telefon eller mejl om leveransdag samt tidsfönster. DHL levererar till närmsta ombud. Leveransen sker på vardagar, normalt mellan kl. 08.00 och 21.00.

Mindre produkter

Mindre produkter levereras med hjälp av Posten till dig eller till närmsta postombud. När paketet anlänt till ombudet skickas ett SMS ut om att ditt paket finns klart för upphämtning. Har du inte angivit ett mobilnummer får du istället en brevavi som inkluderar referensnummer samt anvisning om var paketet finns att hämta.

Hämta själv i butik

Om du inte har möjlighet att vara hemma och passa leveranstider kan du välja Hämta själv som leveranssätt i kassan. Då hämtar du själv dina produkter i någon av våra butiker när det passar dig.
När du väljer Hämta själv i butik betalar du dina produkter med önskat betalningssätt i webbshopens kassa. Efter att din order har tagits emot skickas produkterna internt från vårt centrallager till butiken. Du kan oftast hämta din produkt samma dag. Observera att ordern återgår till vårt centrallager 14 dagar efter du mottagit första avisering. Vår butik hittar har öppet mån-tors mellan kl. 11.00 och 18.00, fredag 11-17 samt lör-sön 11-16.

Butiken ligger på Wollmar Yxkullsgatan 8 118 50 Stockholm, precis bredvid Mariatorgets tunnelbana.