Adisgladis.se.
Wollmar Yxkullsgatan 8
118 50 Stockholm

+46(0)709-689 362

 

FRI FRAKT & FRIA BYTEN VID KÖP ÖVER 1000:-

Armedangels

armedangels ekologiska kläder stockholm sverige återförsäljare rea

Köp ekologiska & hållbart producerade herr & damkläder från Armedangels. Armedangels har ett stort & prisvärt basutbud i material som GOTS-certifierad bomull, Tencel, lin, ekologisk ylle & återvunnen polyester. Armedangels syr upp de största delarna av sina kollektioner i Portugal.

A+:) är Sveriges främsta återförsäljare av Armedangels och i vår butik på Södermalm, Stockholm har deras kläder blivit något av en kundfavorit. Mycket tack vare att Armedangels erbjuder en totallösning för dig som vill skapa en mer hållbar garderob för vardag & jobb till ett mycket rimligt pris.

Filtrera
Sortera
  • Ingen sortering
  • Namn (A-Ö)
  • Namn (Ö-A)
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Nyheter

Armedangels

Armedangels är en tillverkare som vi introducerade till den svenska marknaden för några år sedan efter ha följt deras framsteg under en längre period. Armedangels har nämligen ett väldigt brett utbud & är dessutom mycket prisvärda vilket gör de till en stark kandidat för dig som vill bygga upp en ekologisk basgarderob från scratch. Här hittar du de kläderna som du bär ofta.

Redan sedan starten har Armedangels en djurvänlig filosofi i alla sina produkter så när du ser en label eller patch som liknar skinn eller läder rör det sig snarare om papper eller gummi.

Armedangels samarbetar med ett gäng olika certifieringar. Den vanligaste är GOTS och garanterar hållbarheten genom hela produktionskedjan från bomullsodlingen till färdigt plagg.

/ Adam "A+:)" Forslund