Adisgladis.se.
Wollmar Yxkullsgatan 8
118 50 Stockholm

+46(0)709-689 362

 

FRI FRAKT & FRIA BYTEN VID KÖP ÖVER 1000:-

Biolite

Sunlight Solcellslampa - Teal

240 kr

100 Lumen / 50hr / IPX4

Lagerstatus: I lager

Sunlight solcellslampa från Biolite är en partgylad, vattentålig IPX4 & dimbar LED-lykta med inbyggda solceller & kraftfullt batteri som ger lampan upp till 50 timmar lystid. Sunlight har ett flertal olika lyslägen som du kan switcha mellan. Stort plus för inställningen "partymode" när lyktan skiftar färger automatiskt. 

Biolite Sunlight Teal tar ca 7 timmar för att bli fulladad via solpanelerna eller 2 timmar via USB-ingången. Sunlight är kompatibel med en rad olika solcellsladdare från alla våra leverantörer. Det utfällbara stället i rostfritt stål funkar även som en hängkrok. Perfekt för att hänga upp i tält eller träd. 

Som vanligt med Biolite är Sunlight riktigt tight, väldesignad och har en grym finish. Detta är ingen dussinlampa som de byggvaruhusen dumpar på dig så fort du äntrar butiken. 

  • 100 Lumen
  • Upp till 50hr lystid
  • Regnsäker & stöttålig.
  • 95 gram
  • IPX4

biolite charge power bank

Adam Forslund

Grundare / Inköpare

Pionjär som startade Adisgladis 2008 med målsättningen att göra hållbart mode accepterat & mer tillgängligt. Söker upp de bästa produkterna och introducerar dem till svenska folket. Hans smeknamn som liten grabb - Adis Gladis!

Adam's favoriter

Belysning