Adisgladis.se.
Wollmar Yxkullsgatan 8
118 50 Stockholm

+46(0)709-689 362

 

Ekologiskt & hållbart - Fri frakt & fria byten

Pinqponq

Cubik Medium - Vivid Gold

960 kr

Återvunna petflaskor R-PET

Lagerstatus: Slut i lager

Cubik Medium Vivid Gold från Pinqponq är den senaste nyheten från de tyska ryggsäcksgudarna. En guldfärgad rymlig ryggsäck med hög funktionalitet & detaljer i reflexmaterial. Materialet är 100% återvunnet PET, vattenavvisande och riktigt slitsarkt.

Nyheten är den optimerade storleken, för personer som känt att Small är för litet och Large är för stort kommer nu Cubik Medium. Den här versionen är kanske den finaste de gjort, vilket är något jag i princip säger varje gång jag ser en ny Pinqponq-färg, men det är verkligen en riktigt lyckad guldfärg de fått till. Sedan må bröderna Herreys ha förstört så att ingen i Sverige kan ha guldskor men väskor är fortfarande fri lek!

Precis som alla ryggsäckar från Pinqponq har flertalet specialfack och smarta lösningar byggts in för att du bättre ska ha koll på dina prylar. Cubik large har ett fack för datorsladd längst ned i botten med egen dragkadje så den nås från utsidan. Datorfacket är vadderat och anpassat för datorer & surfplattor upp till 15-tum. Huvudfacket öppnas via 2st YKK-dragkedjor och är utrustad med nyckelring, pennfack m.m.

Ryggsäckens baksida är vadderad mot ryggen och axelremmarna går att justera. Flertalet olika fack och fickor finns och sätter pricket över i:et.

Mått: 29x45x12,5 cm.
Vikt: 1010 g.
Volym: 19L.
Varumärke: Pinqponq.
Modell: Cubik Medium.
Färg: Vivid Gold / Guld.
Material: Återvunnen PET.
Certifieringar: Bluesign®.
Övrigt: Reflexpanel.

Väskor / Ryggsäckar