Adisgladis.se.
Wollmar Yxkullsgatan 8
118 50 Stockholm

+46(0)709-689 362

 

FRI FRAKT & FRIA BYTEN VID KÖP ÖVER 1000:-

Ecoalf

Marangu Coat - Korean Green

1 040 kr 2 080 kr

ECONYL

 • storlek

  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL

Marangu från Ecoalf är en svart supervarm vattenavvisande höst och vinterjacka tillverkad helt i återvunna fiskenät. Det här är den funktionella jackan för dig som svurit för sista gången huttrandes vid busshållplatsen och som bestämt sig för att aldrig mera vara kall i princip.

Den här härliga och varma kappan är till 100% tillverkad i econyl, vilket är återvunnen nylon tillverkad av gamla fiskenät som tagits upp ur havet och börjat göra nytta igen. Materialet är svårt att få tag på och det är ett tidskrävande arbete att förvandla det till tyget som sedan görs till exempelvis den här jackan. 234 gram fiskenät krävs för att göra en ynka meter tyg hos Ecoalf.

Jackan är lång och välvadderad som de puffiga dunjackorna på 90-talet var, och kommer garanterat hålla dig varm, oavsett om du bor i Ystad eller Haparanda. Jackan är vattenavvisande och väger i princip ingenting vilket jag verkligen diggar. Marangu har även smarta dolda sidofickor och en tvåvägs-dragkedja. Jag gillar också huvan som inte är på lek utan som funkar på riktigt, ofta tycker jag att huvor på jackor bara är där för syns skull men inte fyller någon funktion - så är inte inte fallet här.

Tvåvägs-dragkedja
Sidofickor med dragkedja
Ytterskal tillverkad av 100% återvunnen nylon Econyl
Fyllning tillverkad av dun & polyester
Tvättråd: 30 grader - Men du behöver inte tvätta jackan som en besatt!
Namn: Marangu Women's Long Hooded Puffer Coat
Färg: Korean Green

Ytterplagg