Adisgladis.se.
Wollmar Yxkullsgatan 8
118 50 Stockholm

+46(0)709-689 362

 

FRI FRAKT & FRIA BYTEN VID KÖP ÖVER 1000:-

Juniper Ridge

Desert Cedar Body Wash

160 kr

NATURLIG & VILD

Lagerstatus: I lager

Desert Cedar Body Wash från Juniper Ridge är en 100% ekologisk tvål doftsatt med 100% naturliga & vilda eteriska oljor omsorgsfullt destillerat ur de finaste träd, buskar, blommor & annat vildvuxet man kan skörda ute i vildmarken.

När Juniper Ridge skapar sina flytande tvålar Body Wash tar de inga syntetiska genvägar. Snarare använder de vad naturen kan erbjuda & gör det bästa av dessa svårfångade ögonblick & vilda växter. Varje doftprofil är helt unik och baseras på den region skördarna har vandrat för att samla växtmaterial från vilket bryggarna destillerar fram de åtråvärda & minst sagt exklusiva dropparna av eteriska oljor.

Att ta en dusch, eller bara lyxtvätta händerna med en av Juniper Ridges tvålar är som att ta klivet ur duschkabinen och plötsligt befinna sig i en mysig stuga, i en dimmig skog eller på en disig strand.

Eftersom växtmaterial som skördats ute i vildmarken inte kan kallas för ekologiskt (då vilda växter inte odlats under kontroll av människor) utan snarare vilt är det viktigt att 100% av de saponiserade oljor som tvålen till största del består av är ekologisk. De eteriska oljorna är det som sätter doften.

  • Vildskördat
  • Doft: Desert Cedar
  • Volym: 236ml
  • Innehåll: Förtvålade (100% ekologiska) kokosnötsoljor, olivoljor & jojobaoljor. 
  • 100% naturliga eteriska oljor från vildvuxen sav, kådor, träd, blommor med mera.

Juniper Ridge