Adisgladis.se.
Wollmar Yxkullsgatan 8
118 50 Stockholm

+46(0)709-689 362

 

FRI FRAKT & FRIA BYTEN VID KÖP ÖVER 1000:-

Kings of indigo

Darius - Grey Melange 2-pack

560 kr

100% ekologisk bomull

Detta 2-pack innehåller 2 exemplar av Darius Grey Melange, en gråmelerad ekologisk t-shirt från KOI - Kings of Indigo tillverkad i ekologisk bomull. Darius är en klassisk boxig t-shirt med rund hals och grövre muddar.

Darius ser mer ut som en t-shirt gjorde förr, med den lite mer fyrkantiga formen från tiden då en t-shirt var något rebelliskt. Ärmarna är en aning avslappnade, vilket jag själv verkligen gillar, vill inte ha den här våtdräktskänslan på en sån här tröja. En t-shirt som denna, kan man utan problem ha med ett par finbyxor på en fest, jag rockar mina Darius i alla möjliga sammanhang själv.

Darius är utan snack som kanske märks min favorit t-shirtmodell, jag har faktiskt på mig en Darius i detta nu medan jag skriver detta. Detta ekologiska 2-pack är en KOI-klassiker, en produkt som kommer tillbaka säsong efter säsong, i lite olika skepnader och färger. Gråmelerat är en enkel färg som funkar i de flesta sammanhang. Darius är normal i storlekarna så välj den storlek du är van vid.

  • 2-pack
  • 100% Ekologisk bomull
  • Tvättråd 30 grader

koi enda black

T-shirts