Adisgladis.se.
Wollmar Yxkullsgatan 8
118 50 Stockholm

+46(0)709-689 362

 

FRI FRAKT & FRIA BYTEN VID KÖP ÖVER 1000:-

Stanley

Master Vacuum Food Jar - 0,71L

720 kr

18/8 rostfritt stål

Lagerstatus: I lager

Världens rejälaste och mest välisolerade mattermos kommer inte överraskande nog från Stanley och deras nya Master Series. Hemligheten är 1mm tjocka & dubbla väggar vilket i princip är dubbelt så tjockt som konventionella termosar av olika slag. Detta gör att Master Vacuum Food jAr håller varmt i hela 20 timmar.

Förutom att Stanleys Master-mattermos håller värmen helt otroligt länge så känns hela designen och materilavalen riktigt sjyssta. Det sroa krafitga handtaget är inte att leka med och den nya greppvänliga, matta metallfinishen är ju tom snyggare än Stanleys klassiska hammarlack som de bliviut kända för. 

Detta är en stor mattermos för dig som inte vill ta några genvägar och som fattat ett billiga temrosar ofta inte klarar av att göra det enkla jobbet - hålla gulaschen varm!

Stort plus att hela locket/koppen numera är helt i stål & isolerad även den samt att korkens nedersta del (den del som kommeri kontakt med innehållet) är tillvekrad i rostfritt stål.

  • Volym: 710ml
  • Mått: 10,2x15,5x23,4cm
  • Vikt: 1040gram
  • BPA-fri
  • Diskmaskinsäker
  • Läckagefri

stanley termos

Adam Forslund

Grundare / Inköpare

Pionjär som startade Adisgladis 2008 med målsättningen att göra hållbart mode accepterat & mer tillgängligt. Söker upp de bästa produkterna och introducerar dem till svenska folket. Hans smeknamn som liten grabb - Adis Gladis!

Adam's favoriter

Mat & dryck