Adisgladis.se.
Wollmar Yxkullsgatan 8
118 50 Stockholm

+46(0)709-689 362

 

FRI FRAKT & FRIA BYTEN VID KÖP ÖVER 1000:-

Kavat

Nyhammar EP - Mörkbrun

1 760 kr

Ecowax & skoborste på köpet!

 • storlek

  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45

Nyhammar Darkbrown från Kavat är en mörkbrun vattentät, rejäl & halvhög kromfri läderkänga med 7-hålssnörning vars kraftiga sula ger dig överlägset grepp & håller dig högt ovanför regn & rusk. Nyhammar är vår mest populära herrmodell.

Nätets bästa deal! Vi bjuder alltid på gratis skovax & skoborste när du köper Nyhammar från Kavat till fullt pris till ett värde av 160 kr. (Gäller ej REA)

Den här kängan har en överdel tillverkad i Kavats Eco Performance Leatather som är helt kromfritt och vattenavvisande. Innersulan är numera fastlimmad för att undvika att den rör på sig i skon. En stötdämpande mellansula ger extra komfort. Innersulan och innerfodret är helt tillverkade i naturgarvat läder vilket ger en härlig känsla. Nyhammar är också förstärkt både fram i tån och bak i hälen vilket jag själv tycker är viktigt.

Nyhammar är precis som alla andra skor från Kavat fria från teflon, PTFE och andra flourerande kolväten, samt märkt med EUs officiella miljömärkning EU Ecolabel.

Detaljer: 
Modell: Nyhammar EP Darkbrown / Mörkbrun.
Ovandel: Kromfritt Eco Performance Skinn.
Foder:Naturgarvat & kromfritt skinn 
Innersula:Naturgarvat & kromfritt skinn 
Yttersula: Gummi (TPR)
Storlekar: 40-45 
Övrigt: Miljömärkt

Storlek: Kavat Nyhammar är relativt stora i storleken så om du är osäker eller står och väger mellan 2st storlekar välj alltid den mindre. När du testar skon fokusera på längden. Det är helt OK om det klämmer åt baktill, ovanpå och på sidorna så långe längden känns rätt. Foten vinner & med tiden mjuknar skinnet & ger med sig om så behövs.

Innermått ca mm.
40 - 268mm   43 - 287mm
41 - 274mm   44 - 294mm
42 - 280mm   45 - 301mm

 

kavat vuxenskor

Boots & kängor