Adisgladis.se.
Wollmar Yxkullsgatan 8
118 50 Stockholm

+46(0)709-689 362

 

FRI FRAKT & FRIA BYTEN VID KÖP ÖVER 1000:-

Mud Jeans

Regular Dunn - Stone Black

960 kr

Ekologiskt & återvunnet

Regular Dunn Stone Black från Mud Jeans är helt klart min personliga favorit av Mud's alla olika modeller & tvättar. Jag älskar den relaxade passformen samt den grymma komfort som denna unika materialmix bjuder på. Att Mud Jeans alltid väljer den djurvänliga vägen och bytt bort den urtjatade skinnpatchen & istället printar sin logo i en målarfärgaktig kvalitet känns befriande.

Mud Jeans är en härlig uppstickare på jeanshimlen och rankas i topp när det gäller hållbara produktion. Mud använder uteslutande ekologisk & återvunnen bomull och har med sin djurvänliga approach fått ett stabilt följe bland våra allra mest medvetna kunder.

Vissa undrar nog varför det dröjt för oss att addera veganska jeans till vårt utbud. Sanningen är att vi alltid prioriterat kvalitet & ekologiska material och de flesta veganjeans vi stött på tidigare har ärligt talat varit skräp i första hand. Vi tar endast in veganprodukter som även upplever till de höga krav vi alltid ställt på våra leverantörer. Det gör Mud Jeans till 100%.

  • 75% ekologisk bomull, 20% återvunnen bomull, 3% övrigt & 2% elastan.
  • Modell: Regular Dunn.
  • Passform: Regular-fit & mid-rise.
  • Tvätt: Stone Black.
  • Tillverkare: Mud Jeans.
  • Tilverkningsland: Tunisien.

mud vegan jeans herr

Adam Forslund

Grundare / Inköpare

Pionjär som startade Adisgladis 2008 med målsättningen att göra hållbart mode accepterat & mer tillgängligt. Söker upp de bästa produkterna och introducerar dem till svenska folket. Hans smeknamn som liten grabb - Adis Gladis!

Adam's favoriter

Byxor / Jeans