Adisgladis.se.
Wollmar Yxkullsgatan 8
118 50 Stockholm

+46(0)709-689 362

 

FRI FRAKT & FRIA BYTEN VID KÖP ÖVER 1000:-

Kings of indigo

Ryan - Mid Indigo

720 kr 1 040 kr

98% ekologisk bomull

Ryan Mid Indigo är ett par ekologiska herrjeans som vi väntat på länge. Denna mycket populära tvätt är en verklig klassiker, men först nu kan du kombinera den med den tidlösa passformen Ryan som vi alltid pushat mycket för. Kings of Indigo har förfinat Ryan under flera säsonger och modellen känns mer modern för varje säsong, nu när de riktigt tajta modet fasas ut.

Ryan är kanske KOI's mest "normala" passform. Det är fortfarande en passform som smalnar av men från knät nedåt är det rakare krafter som tar över. Bakdelen är något högre än framsidan vilket ger gott om rum och dessutom en grym komfort. Framförallt ser det trevligare ut. Tvätten Mid Indigo är en mellanljusbjå färg som funkar lika bra året om. Tygets tjockek är är på 11oz och har lite elastan för ökad rörlighet vilket är bekvämt utan att det känns eller ser ut som mjukisbrallor. Precis lagom cowboy!

  • 98% ekologisk bomull / 2% elastan.
  • Passform: Mid rise straight regular fit
  • Modell: Ryan
  • Tvätt: Mid indigo
  • Tillverkare: KOI - Kings of Indigo

 

koi jeans kings of indigo

 

Adam Forslund

Grundare / Inköpare

Pionjär som startade Adisgladis 2008 med målsättningen att göra hållbart mode accepterat & mer tillgängligt. Söker upp de bästa produkterna och introducerar dem till svenska folket. Hans smeknamn som liten grabb - Adis Gladis!

Adam's favoriter

Byxor