Adisgladis.se.
Wollmar Yxkullsgatan 8
118 50 Stockholm

+46(0)709-689 362

 

FRI FRAKT & FRIA BYTEN VID KÖP ÖVER 1000:-

Schmidt´s

Deo Stick - Fragrance Free

128 kr

100% naturlig deoderant

Lagerstatus: Slut i lager

Innan vi går vidare med att saluföra denna doftfria hjälpredan för känslig hy från Schmidt´s tänkte jag upplysa er om skillnanden mellan en deoderant & en antiperspirant. För medan en deoderant döljer eller dödar de bakterier som luktar illa hindrar deoderanter dig inte från att börja svettas. Besviken?

En antiperspirant å andra sidan täpper till porerna i armhålan för att stoppa svettningar. Låter ju jättebra! Men då detta möjliggörs tack vare (eller pga - beroende på hur man ser det) aluminiumsalter så finns det lite orosmoln kring användandet. Vissa hävdar nämligen att det är ohälsosamt att hindra svettningar och de verkar inte råda något större tvivel om att det inte är bra att stoppa det genom användandet av aluminium.

Så om ni nu för första gången ska byta från en konventionell antiperspirant till en naturlig deo kan det vara bra att veta att ni nog kommer svettas mer än vanligt då porerna inte längre täpps till. Men detta kommer lugna sig inom ett par dagar då kroppen liksom balanserar sig själv. 

Så vad är då så fantastiskt med just Schmidt´s naturliga deoderanter & deo-sticks? Det första som kommer slå dig är den härliga doften. Schmidt´s använder enbart eteriska oljor när de parfymerar sina produkter (de har även oparfymerade varianter i sitt sortiment, som den här). Men framförallt så använder Schmidt´s sig av ett växtbaserat pulver som absorberar svett och på så vis hindrar en blöt känsla utan användandet av aluminium. Men räkna inte med en lika torr känsla som konventionella antiperspiranter.  

  • Fri från aluminium.
  • Fri från propylenglykol.
  • Fri från parabener & ftalater.
  • Vegan. 
  • För känslig hy
  • Doftfri

schmidts naturals