Adisgladis.se.
Wollmar Yxkullsgatan 8
118 50 Stockholm

+46(0)709-689 362

 

FRI FRAKT & FRIA BYTEN VID KÖP ÖVER 1000:-

Kavat

Skogås EP - Svart

1 600 kr 2 000 kr

Ecowax & skoborste på köpet!

Lagerstatus: I lager

Skogås EP är den senaste nyheten från Kavat. Skogås är en stilren Chelsea-modell tillverkad i kromfritt och vegetabiliskt garvat läder.

Nätets bästa deal: Vi bjuder på skowax och skoborste av svinborst till ett värde av 160 kronor när du köper Kavatskor till fullpris!

Ovandelen på den här skon är tillverkat i exlusivt Eco Performance-läder, som är behandlade för att stå emot väta. Innerfodret och innersulan är tillverkat i naturgarvat läder, vilket alltid är en fröjd att stampa omkring i. Innersulan är även uttagbar vilket är ett stort plus. Skogås är väldigt stilren i sig, och den eleganta klacken gör inte saken sämre direkt.

Jag gillar verkligen resårbanden på sidorna, det är riktigt skönt att ha ett par skor man till sist kan i princip hoppa in i, och den väl uppbyggda sulan. Det är verkligen som vanligt med Kavat så att det nästan sulorna som är det härligaste. När andra utan skor i Kavat-klass glider omkring på höstlöv och is så går man själv stadigt som en fura höst efter höst, vinter efter vinter. Bodås är förstärkt både där bak vid hälen samt längst fram vid tårna, och precis som alla andra skor från Kavat helt fria från krom, PTFE, teflon andra och flourerande kolväten. 

Skogås är en välgjord skinnsko som kommer åldras med värdighet och bara bli skönare med åren, behandla den med wax då och då och sköt om den i allmänhet så kommer ni få ett långt liv tillsammans.

  • Färg: Svart
  • Ovandel: Eco Performance Läder
  • Foder: Naturgarvat läder
  • Innersula: Naturgarvat läder
  • Mellansula: Stötdämpande
  • Yttersula: Naturgummi
  • Kromfri

Kängor