Adisgladis.se.
Wollmar Yxkullsgatan 8
118 50 Stockholm

+46(0)709-689 362

 

FRI FRAKT & FRIA BYTEN VID KÖP ÖVER 1000:-

Tangent GC

Organic Soap - Oud

160 kr

100% naturligt innehåll.

Lagerstatus: I lager

Vissa tillverkare tycker det är nödvändigt att blanda i konserveringsmedel, färgämnen och petrokemiska medel i sina tvålar. Andra går så långt som att mixa ner mikroplaster. Jag föredrar ett mer fräscht recept och väljer därför 100% naturigt innehåll.

Tangents ekologiska tvålar består uteslutande av rena vegetabilska oljor, lut, naturliga förtjockningsmedel, salt & vatten. Varje tvål får sin specifika doft genom bli infuserade med eteriska oljor som ger den sin unika upplevelse. I detta fall av den historiskt betydelsefulla & ytterst exklusiva doften Oud.

Oud är harts som utvinns ur örnträdet om det är smittat av en viss svamp. Ju längre tid ett träd är smittat ju djupare och mörkare blir oljehartset. Eftersom oljan är kostsam att utvinna är oud en av de allra dyraste ingredienserna i parfym och har då ersatts hos de flesta tillverkarna med en syntetisk motsvarighet för att spara pengar

Så är självklart inte fallet med Tangent utan de använder endast den riktiga varan. De senaste åren har råvaran fått ett uppsving bland de stora parfymtillverkarna och nu kan du alltså tvätta händerna i dess träiga & superlyxiga sällskap.

VOLYM: 350ml.
CERTIFIERING: Ecocert.
TILLVERKNINGSLAND: Frankrike.

 

 

Kropp