Adisgladis.se.
Wollmar Yxkullsgatan 8
118 50 Stockholm

+46(0)709-689 362

 

Ekologiskt & hållbart - Fri frakt & fria byten

Langerchen

Taunton - Inka

2 400 kr

75% Eco Wool

Taunton Inka från Langerchen är en midjelång höst/vinter/vårjacka med överlägsen komfort & funktion. Tecno Felt är en revolutionerande ulltextil som inte bara ser riktigt exklusivt ut men som samtidigt är hållbart producerat & levererar utmärkt skydd mot vind & väta samt stretchar tack vare den unika tekniken.

Det för Langerchen unika materialet består till 75% av så kallad Ecowool. Ullen är certifierad av EU-blomman och garanterar att djuren inte utsatts för mulesing eller antiparasitära medel som tyvärr är så vanligt inom ulindustrin. Textilen innehåller även 15% ekologisk bomull samt 10% polyuretan. Denna unika struktur skapar skapar ett mycket regnavstötande plagg som dessutom andas riktigt väl.

Tecno Felt är ett reltivt tunt material men tack vare att det är helt vindtätt så värmer det betydlgit bättre än man kan tro. Så under vintern brukar en varm tröja och lite lager på lagertänk räcka långt. Helt enkelt det stiligaste skalplagg du kan tänka dig. Eftersom tyget dessutom andas väl lämpar det sig perfekt för dig som cykelpendlar & rör dig mycket utomhus men som avskyr tanken på att trä ett sportigt cykelställ över huvudet.

Langerchen producerar alla sina jackor i sin egna GOTS-certifierade studio. De syr endast upp exakt det antal jackor som beställts i förväg. På så vis nollas risken för överproduktion och när något är slutsålt är det finito på riktigt. Vissa av deras jackor är helt unika för A+:) och det händer att ett plagg existerar i färre än 10st exemplar worldwide.

  • Modell: Taunton
  • Färg: Inka
  • Material: 75% Ecowool, 15% ekologisk bomull, 10% PU
  • Tillverkare: Langerchen

 

Köp Langerchen Jackor Sverige

Ytterplagg