Adisgladis.se.
Wollmar Yxkullsgatan 8
118 50 Stockholm

+46(0)709-689 362

 

FRI FRAKT & FRIA BYTEN VID KÖP ÖVER 1000:-

KCA

Ullmössa - Nature Melange

160 kr 240 kr

Vår mest populära modell.

Lagerstatus: Slut i lager

Jag tillhör den sort som började bära mössa, oavsett årstid eller tillfälle, inomhus som utomhus, nån gång i början av 90-talet. Jag bär mössa i skrivande stund och jag kommer troligtvis plocka ned skylten med någon sorts stickad toppluva runt skallen. Därför vågar jag påstå att jag har bra koll på vilka krav man bör ha på sin mössa.

Knowledge Cotton Apparels beanie hat har jag sålt ända sedan butikens första vinter 2011-2012 och jag säljer olika varianter av den än idag. Färgerna byts ut medan den otroliga kvaliten & komforten förblir. Just denna modell är min absoluta vinterfavorit och passar båda dig med litet huvud som stort tack vare ribbstickningen & ullens förmåga att stretcha ut och forma sig. Den håller dessutom formen mycket bra och jag brukar kunna gå månader utan behovet att tvätta mina för att de töjt ut sig för mycket. Men med jämna mellanrum kör jag en maskintvätt på ylle-programmet och vips är mössan som ny. Jag gillar även att mössan tillåter mig att vika den dubbelt om jag känner för det.

Sedan kan jag inte låta bli att påpeka hur prisvärd denna ullmössa är. Jag springer ofta på plastiga modeller (akryl, polyamid & polyester) liknanade dessa med betydligt saftigare prislapp. För KCA beanie hat är tillverkade av sjysst sourcad ylle från Raglan-provinsen i Sydamerika vars naturliga egenskaper ger bättre funktion än nån plast någonsin kan konkurrera med. Djur som lever i lite råare klimat, som upplever, regn, kyla & hårda vindar utvecklar ull med ett bättre naturligt skydd mot just risigt väder.

  • Material: 95% lammull, 5% polyamid.
  • Detaljer: Patch av naturgarvat skinn.
  • Modell: Beanie hat.
  • Färg: Nature melange.
  • Tvättråd: Handtvätt eller kallt ylleprogram.

knowledge cotton apparel

Adam Forslund

Grundare / Inköpare

Pionjär som startade Adisgladis 2008 med målsättningen att göra hållbart mode accepterat & mer tillgängligt. Söker upp de bästa produkterna och introducerar dem till svenska folket. Hans smeknamn som liten grabb - Adis Gladis!

Adam's favoriter

Mössor / Kepsar