Adisgladis.se.
Wollmar Yxkullsgatan 8
118 50 Stockholm

+46(0)709-689 362

 

FRI FRAKT & FRIA BYTEN VID KÖP ÖVER 1000:-

Årets Modebutik 2017

Årets Modebutik 2017 Habit Modelgalan Adisgladis A+:)

Under våren 2017 fick vi reda på att någon nominerat oss till Modegalan i kategorin Årets Modebutik. Det har hänt oss förr att vi har blivit nominerade till olika saker. Det är också där det tidigare tagit slut - med en nomingering!

Men så från ingenstans fick vi reda på att vi blivit utvalda bland hundratals andra nomineringar och att det fanns en jury som ville veta lite mer om oss. Direkt tändes  vår tävlingsinstinkt och där och då bestämde vi oss för att ta detta på allvar. Vi accepterade utmaningen och sålde tydligen in oss tillräckligt väl, för några veckor senare fick vi en inbjudan till Modegalan som en av tre stycken utvalda finalister i kategorin Årets Modebutik.  Denna ära fick vi dela med väletablerade Aplace och en helt fantastisk butik i Tenhult utanför Jönköping som heter Butiken. 

Vi får så sjukt mycket härlig bekräftelse av våra kunder så vi trodde nog att detta med branschpriser inte var något för oss eller något vi hade behov av. Men så fel vi hade. Hela hösten har varit som en lång nedräkning och det är bara att kapitulera och erkänna att vi varit rätt uppfyllda av detta. Så coola är vi när det kommer til kritan.

Modelgalan årets modebutik adisgladis

Modegalan hölls på Berns den 16:e November. Ett rätt ordinärt datum om det inte vore för att jag redan bokat en resa till solen för att fira min fars 70-årsdag och därmed inte kunde gå. Nu har ju jag något av en fobi för såna här tillställningar så det kändes lite som att jag kom undan lite väl enkelt. Så istället för att mingla under kristallkronor och dricka bubbel satt jag under en palm och blåste upp badleksaker. Det ska sägas att jag nervöst kollade mitt instagramflöde efter några teckan rätt frekvent.

Vigg Lindberg Butikschef Adisgladis - Årets Modebutik 2017

Det gick ju hela vägen och allt slutade på bästa sätt. När saker går hela vägen och slutar på bästa sätt, är det sedan gammalt att man får stå framför en fondvägg full av logotyper och ta emot hyllningar och blixtrar. 2 saker går igenom min skalle när jag ser denna bild. 1) Jag skulle vilja stå bredvid. 2) Varför har Viggo aldrig visat sina helröda kostým för mig tidigare? / Adam

/ Adam Forslund