Adisgladis.se.
Wollmar Yxkullsgatan 8
118 50 Stockholm

+46(0)709-689 362

 

FRI FRAKT & FRIA BYTEN VID KÖP ÖVER 1000:-

Langerchen

Woodrow Hoody - Black

720 kr 1 440 kr

80% Lyocell 20% PU

  • storlek

Woodrow Hoody i 80% Lyocell från Langerchen bevisar återigen att grym funktionalitet & tight, lyxig finish definitivt inte kräver plastiga skitplagg från någon av marknadens stora "gröna" friluftsmärken. För denna funktionshoodie med zip levererar inte bara god isolering samt skydd mot väder & vind. Den utveckar hållbarhetsbegreppet & gör det med stil.

Förutom det unika materialet, mer om det senare, så är det de tejpade & limmade sömmarna som först drar ögonen till sig. Dessa är inte dekorativa. Visst de hade likaväl kunnat sitta på insidan men det är ju lite som att gipsa in snygga pelare och varför inte flaunta kvaliten & konstruktionen ändå liksom - specielt när det ser så sjysst ut! 

Ytterligare en uppskattad detalj är den dolda ryggfickan med dragkedja fiffigt insydd längs hela ländryggen. Denna avlånga ficka garanterar en säker förvaring och ser framförallt till att hålla fronten ren & snygg. 

Så till materialet då. Detta är en naturlig uppföljare till det populära Scuba-materialet som Langerchen gjort succe med hos mig personligen och hos flertalet av våra kunder. Fördelen med denna regenatfiber-variant är en högre andel naturliga råvaror och mindre behov av petrokemiskt innehåll. Den andel PU som jackan innehåller är minimerad. Lyocell & Tencel har länge varit ett favoritmaterial hos oss men vi har aldrig sett det göra detta.

Woodrow är helt klart en konkurrent till de mer konventionella fleecehoodies som många använder numera. Woodroew är dessutom lite mer urban vilket aldrig skadar. Rörligheten är otrolig tack vare att materilet stretchar och den mjuka lyocellen är som bekant bland det mjukaste som finns. Kommer definitivt användas flitigt årts alla säsonger.

  • 80% Lyocell.
  • 20% PU.
  • Tillverkare: Langerchen
  • Modell: Woodrow Hoody
  • Färg: Medium Black

 Köp Langerchen Jackor Sverige

Ytterplagg